Gmail levelezőrendszer Google csoportok
  Mezőnyárád község honlapjaBAZ megye honlapjaMagyarorszag.hu

Kezdőlap arrow Ez történt... arrow ANGOL MINI NYELVVIZSGA 2016.
ANGOL MINI NYELVVIZSGA 2016. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Vajdáné Pázmándi Judit   
Idén is megrendezésre került iskolánkban március 31-én (csütörtökön) 14 órai kezdettel az egyre nagyobb részvételnek örvendő angol mini nyelvvizsga verseny, melyet ebben a tanévben 7. alkalommal szerveztünk meg a körzet 7. és 8. évfolyamos diákjainak.  
Ebben az évben 13 jelentkezőből végül 12-en vettek részt a versenyen (3 fő 7. évfolyamos és 9 fő 8. évfolyamos). A tanulók összesen 6 iskolából érkeztek (Mezőkeresztes, Vatta, Bükkábrány, Tibolddaróc, Mezőnagymihály, Mezőnyárád). A gyülekező a 6. évfolyam termében volt, ahol a versenyzőket az asztalukra kikészített emléklappal és ajándék (Big Ben-t és emeletes buszt ábrázoló képpel díszített) tollal vártuk.
 
Ebben az évben is elfogadta a meghívásunkat a mezőkövesdi Szent László Gimnázium és Közgazdasági Szakközépiskola két kiváló pedagógusa, Reményi Gyuláné Erika és Tóthné Bárczi Gabriella, akik már a mini nyelvvizsga állandó zsűritagjainak számítanak.
 
A megnyitón Farkas Jánosné tagintézmény-vezető köszöntötte a jelenlevőket, majd a zsűri elnök, Reményi Gyuláné adott jó tanácsokat a résztvevőknek. Ezt követően Vajdáné Pázmándi Judit, a verseny szervezője, iskolánk angol szakos pedagógusa ismertette a vizsgázókkal a verseny menetét.
 
A zsűri előkészüléséig sorszámot húztak a versenyzők, majd miután elkezdődött a verseny, a várakozók időkitöltésként négyféle hűtőmágnest és egy telefonfülkés mécsestartót készíthettek.
 
A nyelvvizsga a 8. évfolyam termében zajlott, melyen minden versenyzőnek kb. 10 perc állt rendelkezésére, hogy angolul beszélgessen a zsűrivel először kötetlenül, majd a tanuló által választott képről. Elmondásuk alapján a vizsgázók nagyon ügyesek, felkészültek voltak, folyékonyan és választékosan beszéltek.
 
Az eredményhirdetésre 16:30-kor került sor, amelyen a 8. évfolyam helyezettjei vehették át okleveleiket és könyvjutalmukat. Ezután következett a 7. évfolyamosok versenye, melyen idén iskolánk 3 tanulója mérethette meg magát. Ezután következett a hetedikesek eredményhirdetése, okleveleik és könyvjutalmaik átadása.
 
Eredmények:
7. évfolyam
I. helyezett: Hajdu Virág (Szederkényi Anna Tagiskola, Mezőnyárád)
Felkészítő tanára: Vajdáné Pázmándi Judit
II. helyezett: Potoczki Gitta (Szederkényi Anna Tagiskola, Mezőnyárád)
Felkészítő tanára: Vajdáné Pázmándi Judit
III. helyezett: Molnár Bence (Szederkényi Anna Tagiskola, Mezőnyárád)
Felkészítő tanára: Vajdáné Pázmándi Judit
8. évfolyam
I. helyezett: Juhász Dóra (Kossuth Lajos Általános Iskola, Mezőkeresztes)
Felkészítő tanára: Bezsák Eszter
II. helyezett: Holló Dominik (Arany János Általános Iskola, Mezőnagymihály)
Felkészítő tanára: Szulcsikné Molnár Katalin
III. helyezett: De Jong Zsuzsanna (Arany János Általános Iskola, Bükkábrány)
Felkészítő tanára: Bodzánné Nagy Beatrix
 
Az eredményhirdetés után a vizsgáztatók munkáját a gyerekek egy-egy orchideával köszönték meg, majd angolszakos kollégánk egy-egy tanári könyvvel, emléklappal és ajándék tollal fejezte ki köszönetét, amiért idén is vállalták a vizsgáztatást. Ezúton is köszönjük még egyszer áldozatos munkájukat, segítő, közvetlen, diákcentrikus hozzáállásukat, illetve hogy szakmai hozzáértésükkel rugalmasan, gördülékenyen levezették a versenyt.
 
Köszönjük továbbá a konyha dolgozóinak segítségét, mellyel biztosították a versenyzők megvendégelését. Köszönetünket fejezzük ki Ferencz Ádámnak is, az MM Publications területi képviselőjének, hogy biztosította a versenyzők jutalmát és a zsűri ajándékát.
 
Végül, de nem utolsó sorban köszönet illeti a Nyárádi Ifjúságért Közalapítványt is, hiszen támogatásuk révén kézműves foglalkozást szervezhettünk a versenyzőknek, valamint meglephettük 1-1 orchideával a zsűri tagjait. Külön köszönjük a 7. évfolyam választott angolos tanulóinak, hogy segítettek a gyülekező terem előkészítésében, a vendégek fogadásában, illetve további köszönet a fotókért Sattmann Juliannának.
 
Jövőre is tervezzük a mini nyelvvizsga megszervezését. Bízunk benne, hogy szponzoraink segítségével ismét ilyen sikeresen megteremthetjük a nyelvvizsgáztatás lehetőségét. Szeretettel várjuk 2017-ben is a jelentkezőket, bízunk benne, hogy akkor mindkét évfolyamon lesznek jelentkezők.
 
A helyezetteknek és felkészítő tanáraiknak ezúton is szívből gratulálunk és további szép sikereket kívánunk!
 Fényképek hamarosan...
 
< Előző   Következő >

Életképek iskolánkról

20090619_1199071199_dsci0045.jpg

Partnereink


 



 
© 2024 Szederkényi Anna Tagiskola Mezőnyárád hivatalos honlapja
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.