Jelenleg 1 vendég online
Gmail levelezőrendszer Google csoportok
  Mezőnyárád község honlapjaBAZ megye honlapjaMagyarorszag.hu

Kezdőlap arrow Ez történt... arrow Karácsonyi ünnepség 2015.12.18.
Karácsonyi ünnepség 2015.12.18. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kalóné Papp Krisztina   
 A szeretet és meghittség jegyében tartottuk iskolánk karácsonyi ünnepségét december 18-án

 Az ünnepséget megelőző két hétben, ünnepi hangulatot varázsolt iskolánkba a szépen feldíszített karácsonyfa. A kistornateremben tartott ünnepi műsor keretében az osztályok hangulatos, megható vagy éppen elgondolkodtató darabokkal hozták el az ünnep hangulatát valamint angol karácsonyi dalok is elhangzottak. A műsor hangulatát a Hórvölgye Alapfokú Művészeti Iskola fúvósai és növendékei tették gazdagabbá előadásaikkalA műsor zárásaként iskolánk tanulói és tanárai búcsúztak, Kassainé Szilágyi Éva tanárnőtől, akinek nyugdíjas éveihez kívánunk minden jót és köszönjük a több évtizedes munkásságát. Az ünnepséget a Szülői Munkaközösség jóvoltából, az osztályok karácsonyi ajándékának átadása zárta.

Iskolánk nevében köszönetemet fejezem ki Halász Arnold családjának, akik fenyőfa felajánlásunkkal hozzájárultak az adventi hangulat megteremtéséhez, a szülői munkaközösségének, akik megajándékozták tanulóinkat! Az előkészületekben és a műsor lebonyolításában való segítségért köszönet a DÖK- nek, kollégáimnak és iskolánk szülői munkaközösségnek! Külön köszönet és elismerés Dányi Veronika 8. osztályos tanulónak a műsor színvonalas konferálásáért.

„Ne a hóban, csillagokban, ne ünnepi foszlós kalácson, ne díszített fákon, hanem a szívekben legyen karácsony!” (Szilágyi Domokos)

Áldott, Békés Karácsonyt és Boldog Új Esztendőt Kívánok!

 

 

 
< Előző   Következő >

Életképek iskolánkról

20110303_1954488720_dscf3863.jpg

Partnereink


 



 
© 2024 Szederkényi Anna Tagiskola Mezőnyárád hivatalos honlapja
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.