Jelenleg 1 vendég online
Gmail levelezőrendszer Google csoportok
  Mezőnyárád község honlapjaBAZ megye honlapjaMagyarorszag.hu

Kezdőlap arrow Ez történt... arrow Less Nándor túrával kapcsolatos fontos tudnivalók!
Less Nándor túrával kapcsolatos fontos tudnivalók! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gallik Gábor   

Kedves Túrázok!

A Szederkényi Anna Tagiskola Diákönkormányzata által összefogott Less Nándor emléktúrán a 12 km-es távon 26 fő (ebből 17-en kértek étkezést), míg a 20 km-es távon 75 fő (ebből 6-an kértek étkezést) jelezte részvételét. Összesen tehát 101 tanuló/felnőtt indul MEZŐNYÁRÁD csapat színeiben az emléktúrán.
Az előzetes nevezéseket megtettük az internetes felületen.
Mindkét távra az oda-, illetve a visszautazást mindenki egyénileg oldja meg, javasolt a tömegközlekedés vagy az aztóval történő utazás. Kérem keressék és segítsék egymást egymást ebben.
Mivel mindkét túra 8:00 órakor indul cserépfalui Általános Iskolából, gyülekező a helyszínen 7:30-kor. Kérem tartsa be ezt mindenki, mert a nevezésekkel együtt a túralapokat át kell venni, pecsételteni, kiosztani.
A 12 km-es távot Kalóné Papp Krisztina fogja összefogni, szakavatott túravezetőt kapnak és a Getóp túrát fogják teljesíteni. A túralapokat is ő fogja kiosztani. Itt a csoport együttesen fog haladni

A 20 km-es túrát Gallik Gábor fogja össze és osztja majd ki a túralapokat. Itt mindenki egyénileg, kis csoportokban, baráti társaságokban, saját tempóval fognak haladni. 75 embernél lehetetlenség felvállalni, hogy együtt maradjon a csoport és hogy figyeljen mindenkire. Éppen ezért, azok a tanulók, akikkel nem jön felnőtt kísérő, csatlakozniuk kell egy olyan csoporthoz, ahol felnőtt van. Felelősséget nem tudunk egyik távnál sem vállalni. Kérjük segítsék ezzel a túrázást, hogy senki ne tévedjen el.
A mai napon, Dányi Veronikával készítettünk erre egy tervet, amelyet hamarosan közzéteszünk. Ez azt tartalmazza, hogy milyen elképzelt csoportokat alakítottunk ki. Minden csoportnál található felnőtt, akiket szeretnénk megkérni, hogy pár gyermek csatlakozhasson hozzájuk, figyeljenek rá. Igyekeztünk úgy alakítani, hogy az osztálytársak együtt legyenek.
Segítségüket előre is köszönjük!
 
< Előző   Következő >

Életképek iskolánkról

20110905_1282984436_dscf5917.jpg

Partnereink


 



 
© 2024 Szederkényi Anna Tagiskola Mezőnyárád hivatalos honlapja
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.