Jelenleg 1 vendég online
Gmail levelezőrendszer Google csoportok
  Mezőnyárád község honlapjaBAZ megye honlapjaMagyarorszag.hu

Kezdőlap arrow Ez történt... arrow 41. Szolnoky Jenő Váltófutóverseny
41. Szolnoky Jenő Váltófutóverseny PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Gallik Gábor   

41. éve folyamatosan megrendezzük a Szolnoky Jenőről elnevezett váltófutóversenyünket. Idén is szép számmal jelentek meg a versenyzők, akiknek száma elérte a 300 főt. A verseny résztvevői Mezőkövesd város és vonzáskörzetének általános iskolai tanulóiból kerültek ki és versenykiírásunknak megfelelően az alsó tagozatosok 10X100, a felsősök 10X150 métert futottak. A versenyt Dobay László nyitotta meg, Farkas Jánosné tagintézmény-vezető köszöntötte a sportolókat és a megjelent vendégeket. Külön köszöntötte versenyünk névadójának családját, akik megtisztelték a rendezvényt. A csapatok külön korcsoportokban és nemekben mérték össze futóteljesítményüket. A verseny ünnepélyes eredményhirdetéssel zárult, ahol a helyezettek oklevél és vándorkupa díjazásban részesültek.
Köszönjük a megjelent csapatoknak a részvételét, a testnevelőknek a versenyre való felkészítést. Köszönet illeti megjelent vendégeinket, akik évtizedek múltán is megtisztelik versenyünket.
Iskolánk pedagógusainak, dolgozóinak, tanulóinak együttes munkájának eredménye, hogy ismét egy jól szervezett, színvonalas tömgrendezvényt bonyolítottak le. Köszönetem fejezem ki nekik a segítségükért, munkájukért.
Gratulálok a versenyzőknek az elért helyezéseikhez és szeretettel várjuk a 42. Szolnoky Jenő Váltófutóversenyen is.
További sportsikereket kívánok!


 
< Előző   Következő >

Életképek iskolánkról

20130531_1978032618_dsci0091.jpg

Partnereink


 



 
© 2024 Szederkényi Anna Tagiskola Mezőnyárád hivatalos honlapja
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.