Gmail levelezőrendszer Google csoportok
  Mezőnyárád község honlapjaBAZ megye honlapjaMagyarorszag.hu

Kezdőlap arrow Ez történt... arrow Tanulni másképp
Tanulni másképp PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kassainé Szilágyi Éva   
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt Határtalanul! pályázaton iskolánk 4 napos kirándulást ( 2015. április 16-19.) nyert Felvidékre. 
A tanulmányút célja az volt, hogy tanulóink bepillantást nyerjenek a felvidéki magyar gyerekek mindennapjaiba, megismerjék közös kulturális örökségünket, és az UNESCO Világörökség részét képező természeti és épített helyszínek meglátogatásával maradandó élményt szerezzenek.

Idegenvezetőnk, Szabó Éva nagyon változatos programokat állított össze. Lehetőségünk volt megismerkedni a pelsőci iskola tanulóival, akiknek általunk készített ajándékokat adtunk át, majd közös sportfoglalkozáson mértük össze erőnket. Felfedeztük Rozsnyó, Betlér, Lőcse, Késmárk nevezetességeit, de a Szilicei - jégbarlang, a Gombaszögi - cseppkőbarlang, a Magas-Tátra szépségeit is megcsodálhattuk. A gyerekek előre készültek az egyes programokra, ismertetőket tartottak, rajzokat, gyűjteményeket készítettek. Nagyon sok információt szereztek tevékenykedés közben, amely tartósabb tudást eredményez. Mindezt örömmel végezték. 

Ezt érezni lehetett élménybeszámolóikból, amelyet a tanulmányútról tartottak a szülőknek és iskolánk tanulóinak.

 
< Előző   Következő >

Életképek iskolánkról

20160105_1843698902_36.jpg

Partnereink


 



 
© 2024 Szederkényi Anna Tagiskola Mezőnyárád hivatalos honlapja
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.