Jelenleg 1 vendég online
Gmail levelezőrendszer Google csoportok
  Mezőnyárád község honlapjaBAZ megye honlapjaMagyarorszag.hu

Kezdőlap arrow Info és programajánló arrow Közlekedésbiztonsági akcióprogram
Közlekedésbiztonsági akcióprogram PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Farkas Jánosné   

A tudatos, felelősségteljes közlekedésre nevelés, és ezáltal a balesetek megelőzése mindannyiunk közös érdeke. Ebben nemcsak a szülőknek, hanem – az oktatáspolitika szándéka szerint – az iskoláknak is fontos szerep jut. 
közlekedésbiztonsági projekt 2015. június 15-ig tart.

 A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) – a közlekedéssel és ezen belül a közúti közlekedésbiztonsággal kapcsolatos állami feladataira tekintettel – megbízta a Nemzeti Közlekedési Hatóságot (NKH), hogy a Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram keretében valósítsa meg az „Interneten keresztül elérhető e-learning alapú képzési rendszer és tematikus, célzott tananyagok biztosítása a közúti balesetek számának csökkentése és a közlekedési kultúra javítása érdekében” tárgyú projektet.

 A projekt során a köznevelési intézmények pedagógusai és tanulói számára ingyenesen bocsátják rendelkezésre az elkészített e-learning tananyagokat és módszertani segédanyagokat. 

A projekt segítségével a képzést sikeresen teljesítő tanulók – összhangban a közúti közlekedésről szóló 1988. évi I. törvény és az egységes végrehajtást szabályozó 30/1988. (IV. 21.) MT rendeletének R. 11. § (1) és (2) pontjaival – és a projektben önkéntes alapon részt vevő, köznevelési intézményben dolgozó pedagógusok közül ötvenezren juthatnak hozzá ingyenesen a hatóságilag akkreditált, korszerű e-learning rendszerű (AM, A1, A1(B), A2, A és B kategóriás) elméleti képzés valamelyikéhez, vagy - amennyiben már rendelkeznek jogosítvánnyal - egy azzal megegyező tartalmú tudás felfrissítő tanfolyamhoz.
Bővebben itt.
 
< Előző   Következő >

Életképek iskolánkról

20140626_1192532458_dscf9905.jpg

Partnereink


 



 
© 2024 Szederkényi Anna Tagiskola Mezőnyárád hivatalos honlapja
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.