Gmail levelezőrendszer Google csoportok
  Mezőnyárád község honlapjaBAZ megye honlapjaMagyarorszag.hu

Kezdőlap arrow Info és programajánló arrow Közlekedésbiztonsági akcióprogram
Közlekedésbiztonsági akcióprogram PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tóth Sándor   
 A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (a továbbiakban: NFM) a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ támogatásával, továbbá a Nemzeti Közlekedési Hatóság (a továbbiakban: NKH) közreműködésével „Interneten keresztül elérhető e-learning alapú képzési rendszer és tematikus, célzott tananyagok biztosítása a közúti balesetek számának csökkentése és a közlekedési kultúra javítása érdekében” címmel közlekedésbiztonsági projektet (a továbbiakban: Tanuloknak.hu projekt) indít.
 A projekt – összhangban a Nemzeti Alaptantervvel – nagyban hozzájárul a tanulók közlekedésbiztonsággal kapcsolatos ismereteinek bővüléséhez, és ezáltal a gyermekbalesetek számának további csökkenéséhez. Egyik fő célcsoportját a köznevelési intézmények pedagógusai és tanulói képezik, akik számára a projekt keretében – a biztonságos közlekedést támogató ismeretekről – ingyenesen elérhetővé válnak a korcsoportonként elkészített e-learning tananyagok és módszertani segédanyagok. A tananyagokat sikeresen elvégzők ezen felül ingyenesen juthatnak egy (az „AM”, „A”, „A1”, „A2”, és „B” kategóriák közül választható) hatóságilag akkreditált, korszerű, e-learninges elméleti képzéshez.

A közlekedésbiztonsági projekt 2014. június 15-ig tart.
 A mezőnyárádi Szederkényi Anna Tagiskola külön is indul az iskolák közötti versenyben, regisztrációtokat tehát eszerint végezzétek!
 
Következő >

Életképek iskolánkról

20140513_2073095217_dsci0107.jpg

Partnereink


 



 
© 2024 Szederkényi Anna Tagiskola Mezőnyárád hivatalos honlapja
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.